Moderní technologie v oblasti peněženek

Nové vychytávky a gadgety se na nás valí ze všech stran, a tak nikoho nepřekvapí, že moderní technologie vstupují i do oblasti peněženek.

Platby telefonem či chytrými hodinkami dobývají svět, ale přesto naprostá většina z nás bude mít vždy u sebe peněženku s platebními kartami a doklady. A jelikož ani podvodníci a zlodějíčci nezaostávají v moderních technologiích, je potřeba před nimi své věci chránit. 

RFID OCHRANA

Termín RFID znamená radiofrekvenční identifikace. Tato technologie je široce využívaná u mnoha kreditních či věrnostních karet. Zjednodušeně, RFID technologie poskytuje informace radiovému signálu vysílanému skenerem při platbě. Informace o kartě ale dokáží na dálku přečíst i lidé, kteří s nimi rozhodně nebudou mít pozitivní úmysly. Ochrana RFID se díky kovovým materiálům chová jako jakýsi štít, který blokuje radiový signál. Některé z peněženek tak mohou být vybaveny látkou s kovovými vlákny, které neumožní přečtení karet na dálku. RFID peněženka nabízí ochranu vašich platebních karet.

RFID vrstva

Na Urban Master najdete například tyto peněženky s RFID ochranou.

Peněženka na doklady Anvi Original Xpress

Hnědá cestovní peněženka zepředu
Peněženka Xpress hnědá
peněženka na cesty hnědá co se vleze dovnitř
Peněženka Xpress hnědá
peněženka na karty černá
Peněženka Xpress hnědá
Peněženka na doklady hnědá
Peněženka Xpress hnědá
  • 10 přihrádek na pas, doklady, karty, dokumenty i hotovost
  • RFID ochrana
  • Lehká, pevná, tenká

Žádnou paniku. Při letištní kontrole či placení v obchodě stačí jen z kapsy vytáhnout cestovní peněženku Xpress. V té najdete všechno od pasu, přes peníze, karty a další doklady. A díky RFID ochraně zůstanete na cestách v bezpečí.

Minimalistická peněženka MINIX

  • Vyrobená ze syntetické kůže / pevné bavlny
  • Kontrastní polyesterová podšívka

  • Ruční výroba

  • Lehká, pevná

  • 3 samostatné přihrádky na karty, doklady a hotovost

  • RFID ochrana

Minimalistická peněženka Minix je maximalistické řešení pro všechny minimalisty s RFID ochranou

SMART TRACKER FIXED SMILE – HLÍDAČ VĚCÍ

tracker na sledování věcí
Hlídač věcí FIXED Smile Motion

Fixed Smile je bluetooth čip (smart tracker), který pohlídá vaše klíče, peněženku a další věci. Upozorní vás, když necháte peněženku ležet na stole v restauraci, nebo ukáže na mapě, kam se poděly vaše ztracené klíče. Je vybavený pohybovým senzorem, při jehož aktivaci spustí hlasitý alarm. Ovládáte ho pomocí aplikace pro iOS a Android a díky chytrým upozorněním vás nebude plašit zbytečně.

Chytré peněženky Fixed jsou vybaveny tímto jedinečným Smart Trackerem Fixed Smile. Už nikdy nemusíte mít obavy, že byste peněženku doma či v autě nedokázali najít. V případě krádeže dohledáte peněženku i s případným zlodějem. Tenhle tracker je malá věcička, která může předejít velkým problémům. Hlídačem smart tracker jsou vybavené tyto chytré peněženky Fixed. Každá je jiná, a vybere si tak každý, ať už hledáte minimalistickou peněženku, či větší pouzdro na cesty.

Nemusíte jít nutně s dobou a následovat trendy. Ale dobré je vědět, že moderní věci nám někdy opravdu pomohou vyřešit nepříjemné problémy. RFID či chytrá peněženka se smart tracker vám usnadní život.

Komentář