Naši dodavatelé

Crazy Horse Craft: společnost, která propojuje tradici a modernost

Pokud máte rádi kvalitní, originální a ekologické produkty z kůže, pak byste měli poznat společnost Crazy Horse Craft. Tato společnost vyrábí ručně šité pouzdra na notebooky, telefony, tablety a další doplňky.

Naši dodavatelé

Bench: značka pro streetwear a skateboarding

Milujete hudbu, skateboarding a módu, pak byste měli poznat značku Bench. Tato britská firma vyrábí oblečení a doplňky, které jsou inspirovány undergroundovou kulturou a životním stylem mladých lidí. Všechny produkty jsou kvalitní, pohodlné a odolné. A co je nejdůležitější, vypadají skvěle.

Naši dodavatelé Pro lepší planetu

Lefrik: značka pro ekologické a stylové cestování

Hledáte batohy, které jsou nejen krásné, ale také šetrné k životnímu prostředí, pak byste měli poznat značku Lefrik. Tato španělská firma se specializuje na výrobu batohů, které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby moderního cestovatele, který dbá na udržitelnost. Všechny batohy jsou vyrobeny z recyklovaných PET láhví, které by jinak[...]

Naši dodavatelé

Kapten and Son: značka pro dobrodruhy a cestovatele

Pokud hledáte kvalitní, stylové a praktické batohy, které vám budou společníky na všech vašich cestách, pak byste měli poznat značku Kapten and Son. Tato německá firma se specializuje na výrobu batohů, které jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby moderního cestovatele či dobrodruha. Ať už jde o prostornost, ergonomický design, voděodolnost[...]

Naši dodavatelé

Shupatto: Designové tašky, které se složí jedním tahem

Shupatto je značka tašek s unikátní záhybovou strukturou, které se dají snadno složit a rozložit. V tomto článku vám představíme některé z jejich produktů a ukážeme vám, jak vám mohou usnadnit život.

Naši dodavatelé Pro lepší planetu

Johnny Urban: Batohy pro městské duše

Prozkoumejte svět Johnny Urban, kde se batohy setkávají s městským životním stylem. Dozvíte se o jejich závazku k ekologickým praktikám, zakladatelském příběhu a tom, proč 'Vyrobeno v Číně' neznamená kompromis ve kvalitě.

Naši dodavatelé Jíme venku

Stanley: Tradice a inovace ve světě Termosek a Termohrnků

Dlouhá historie značky Stanley je spojena s průkopnickým duchem a nekompromisní kvalitou. Od svého vzniku v roce 1913 se Stanley etablovala jako synonymum pro spolehlivost, a to zejména ve světě termosů a termohrnků. Podívejme se, co tato značka přináší do našich každodenních životů.

Jíme venku Naši dodavatelé Pro lepší planetu

Elephant Box: Ekologická cesta ke snížení plastového odpadu a trvanlivému životnímu stylu

V dnešní době, kdy se klade stále větší důraz na ochranu životního prostředí, vznikají firmy, které se specializují na produkci ekologických a udržitelných výrobků. Jedním z těchto příkladů je společnost Elephant Box, která se zaměřuje na výrobu trvanlivých a praktických nerezových produktů na jídlo a pití.

Jíme venku Naši dodavatelé

Stojo: Inovace v podobě lunchboxů a kelímků

V dnešní době, kdy se hledají stále efektivnější a udržitelnější způsoby stravování a pití, přichází na scénu inovativní značka Stojo, která nabízí revoluční lunchboxy a kelímky. Společnost Stojo se zaměřuje na spojení praktičnosti, designu a ekologického přístupu, čímž získává srdce mnoha lidí po celém světě.

Jíme venku Naši dodavatelé Pro lepší planetu

SoulBottles: Značka, která spojuje design a udržitelnost

Ve světě, kde se udržitelnost stává stále důležitější, se objevují inovativní značky, které spojují design, praktičnost a ekologické myšlení. Jednou z takových značek je i SoulBottles, která přináší nejen krásné a funkční výrobky, ale také podporuje aktivismus a udržitelný životní styl.

Jíme venku Naši dodavatelé

Circular & Co.: Inovace a udržitelnost

Na pobřeží anglického hrabství Cornwall vznikl nejen nádherný výhled na moře, ale také dokonalý koncept v podobě firmy Circular & Co.

Jíme venku Naši dodavatelé

Black+Blum: Design, inovace a udržitelnost pro Váš domov

Snažíte se propojit praktičnost, styl a estetiku ve svém domově? Značka Black+Blum se specializuje na design a výrobu výjimečných produktů pro domácnost a životní styl, které tuto touhu spojují dohromady.

Jíme venku Naši dodavatelé

Lurch: Inovace a kvalita pro Vaši kuchyni

Firma Lurch má své kořeny v Německu a byla založena v roce 1995. Od té doby se stala synonymem pro kvalitu, inovaci a design v oblasti kuchyňských a pekařských pomůcek.

Naši dodavatelé

Notabag: Inovace ve světě batohů a tašek

V dnešní rychle se měnící době, kdy se věci zdokonalují a inovují, je osvěžující vidět, když někdo přináší nový pohled na tradiční produkty. Notabag je právě takovou značkou, která se rozhodla proměnit obyčejné tašky a batohy v něco mnohem více praktického a kreativního.

Naši dodavatelé Jíme venku

Monbento: Způsob života plný chuti a stylu

V roce 2009 objevil francouzský zakladatel značky Monbento Fabien Marreet krásu stylu japonských obědových boxů bento. A rozhodl se tuto japonskou tradiční krabičku na jídlo povznést na něco vyššího. Vytvořil unikátní dvoupatrové jídelní boxy jejichž design byl oceněný několika mezinárodními cenami. Původní výroba v Číně byla z větší části přesunuta[...]

Urban Master Obaly a pouzdra

Jak si vybrat správný obal na Macbook?

A't se ke svým elektornickým mazlíčkům chováme sebelíp, stačí chvilka nepozornosti a problém je na světě. Drahý přístroj za několik desítek tisíc korun tak můžeme rázem zničit či poškodit. Ale dá se tomu jít naproti. Jako velcí milovníci Apple produktů vám nabízíme hned celou řadu ochranných krytů, obalů a fólií[...]

Pro lepší planetu Urban Master

Jak balíme zboží? Zodpovědně a s láskou

Jste-li i v zimě neustále venku, určitě si rádi dopřejte horký nápoj či jídlo. Ukážeme vám, jaké termosky se budou hodit pro konkrétní příležitosti.

Jíme venku Pro lepší planetu

Termosky, aneb něco na zahřátí

Jste-li i v zimě neustále venku, určitě si rádi dopřejte horký nápoj či jídlo. Ukážeme vám, jaké termosky se budou hodit pro konkrétní příležitosti.

Jíme venku

Co je bento box?

Už jste se někdy setkali s pojmem “bento box”, ale nic vám to neříká? Pokusíme se vám to trochu objasnit. Jedná se totiž o japonský styl stravování, který se nyní čím dál tím častěji objevuje i u nás. A rozhodně se jedná o věc nadmíru užitečnou.

Jíme venku

Jak si vybrat krabičku na jídlo

Rádi si nosíte vlastní jídlo s sebou do práce, nebo do školy? Rádi si vyrazíte na piknik do přírody? Anebo jen potřebujete pohodlně a efektivně uskladnit jídlo v lednici? Máme pro vás dobrou zprávu. Pro všechny zmíněné účely využijete naše krabičky na jídlo. Doba pokročila a na vaše obědy tak[...]

Pro lepší planetu Jíme venku

Jak si vybrat láhev na pití

Pojďte se spolu s námi podívat, na co si dát pozor při výběru toho správného batohu na notebook.

Jak vybrat batoh

Jak si vybrat batoh na notebook

Pojďte se spolu s námi podívat, na co si dát pozor při výběru toho správného batohu na notebook.

Jakou si vybrat peněženku

Peněženky na karty

Doba se mění a čas občas běží šíleně rychle. Zkuste si vybavit, kdy jste v posledním týdnu naposledy potřebovali hotovost? Možná že vůbec? A že si ani nevybavíte, kolik peněz v hotovosti máte v peněžence? Tak to jsme na tom stejně. Stačí vám mít u sebe jen doklady, platební karty[...]

Jakou si vybrat peněženku Pro lepší planetu

Ekologické materiály peněženek

Peněženka zní na první pohled jako malá a co se dopadu na přírodu týče relativně malicherná záležitost. Ale když si vezmeme, že na planetě žije téměř 8 miliard lidí, dopad jejich výroby nebude zcela jistě zanedbatelný. I malé věci mohou hrát ve světě velkou roli. A proto jsme rádi, že[...]

Jakou si vybrat peněženku

Moderní technologie v oblasti peněženek

Platby telefonem či chytrými hodinkami dobývají svět, ale přesto naprostá většina z nás bude mít vždy u sebe peněženku s platebními kartami a doklady. A jelikož ani podvodníci a zlodějíčci nezaostávají v moderních technologiích, je potřeba před nimi své věci chránit.

Jakou si vybrat peněženku

Jak vybrat peněženku

Sto lidí, sto chutí, říkávala moje babička. A platí to stále. Každý jsme jiný a každému vyhovuje jiný styl. Mrkneme se tedy, jaké typy peněženek najdete nejen u nás na Urban Master

Naši dodavatelé

Naši dodavatelé – Česká stopa

Pro světovou módu musíme jezdit daleko do zahraničí, že? Omyl. Už dávno ne. Kvalitní batohy a doplňky jsou k dostání i u nás, v Čechách. A dokonce jsou i v Česku vyráběné.

Pro lepší planetu Naši dodavatelé

Značky které pomáhají

Urban Master není jen jeden z mnoho podobných eshopů na českém internetu. Snažíme se pro vás vybírat zboží s příběhem. Chceme, aby batohy a doplňky, které nabízíme splňovaly naše nejpřísnější požadavky. Prvotřídní kvalita je pouhý základ. Rádi spolupracujeme s dodavateli, kteří kromě samozřejmého businessu mají i přesah v podobě společenské[...]

Pro lepší planetu

Eko batohy

Eko batoh? To vážně existuje, ptáte se? Ale jistě. A s takovým batohem můžete dokonce udělat velkou parádu. Každý v dnešní době můžeme aspoň malým dílkem přispět k trochu lepší planetě. Stačí se jen trochu zamyslet a takových příležitostí okolo sebe uvidíme spoustu.

Jak vybrat batoh

Není batoh jako batoh – MATERIÁL

Batohy a tašky si dnes vybíráme buď ke konkrétním účelům, nebo jako univerzální zavazadlo „na vše“. Výběr batohu jistě závisí na použitém materiálu a celkovém zpracování. Vybírejte především podle aktivit, na které daný batoh plánujete použít. Odolný batoh nemusí být nutně nudný nebo tuctový, výrobci se vám snaží zpříjemnit výběr[...]

Jak vybrat batoh

Není batoh jako batoh – ÚLOŽNÝ PROSTOR

Na trhu existuje nepřeberné množství batohů a vybrat si ten správný a hlavně kvalitní, který dlouho vydrží, je celkem fuška. Design, materiál, velikost a další. Tyto všechny proměnné při výběru vašeho parťáka na dlouhé cesty městem či přírodou hrají důležitou roli. Proto jsme vytvořili malý manuál, jak si vybrat batoh[...]

Urban Master

Počátky Urban Master

Na počátku nebyl URBAN MASTER. Na počátku byla touha postavit se na vlastní nohy a zkusit dělat vlastní business. Vyzkoušet si, jestli na to máme a jestli dokážeme jít vlastní cestou. Ale než vznikl Urban Master, bylo potřeba po ní ujít dlouhý kus cesty.